Banamex, Ignacio Deschamps'ı Yönetim Kurulu üyesi olarak duyurdu

celikci

Global Mod
Global Mod
Deschamps, Nisan 2023'e kadar Scotiabank'ta Uluslararası Bankacılık ve Dijital Dönüşüm Grubu'nun direktörlüğünü yaptı ve söz konusu işin Latin Amerika'daki sonuçlarından sorumlu oldu ve tüm bankanın dijital dönüşümüne liderlik etti.

Bu pozisyondan önce, BBVA'nın Küresel Perakende Bankacılık'ta direktör olarak görev yapmış, dijital stratejisini global olarak yönetmiş ve Güney Amerika'daki işlerden sorumluydu.

2006-2012 yılları arasında BBVA Bancomer (BBVA México) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Aynı şekilde Deschamps, Amerika ve Avrupa'da karmaşık kurumsal dönüşümlere öncülük etti. Mexico City Ulusal Politeknik Enstitüsü'nden bir endüstri mühendisidir ve Washington DC'deki George Washington Üniversitesi'nden Mühendislik Yönetimi alanında yüksek lisans derecesine sahiptir.

Citi International'ın yöneticisi ve Grupo Financiero Citibanamex'in mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Ernesto Torres Cantú, ayrılık sonrasında Grupo Financiero Banamex ve Banco Nacional de México'nun Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam edecek.

“Nacho büyük bir lider ve bankacıdır ve geniş bir güvenilirliğe sahiptir. Onun atanması, bugüne kadar kaydettiğimiz ilerlemeyi sağlam bir şekilde tamamlayacak ve yatırımcılara verdiğimiz taahhütleri yerine getirmemize yardımcı olmanın yanı sıra, taahhütlerimizin başarılı bir şekilde uygulanmasını da sağlayacaktır. Stratejik planlarımız” dedi Torres Cantú.