Bu şaka gözyaşlarına boğulmama izin ver

Adanali

New member
Çok erken ölen ve tamamen beklenmedik bir şekilde beklenmedik bir şekilde öldü: “Evet hiçbir şey tamam değil”, aktör Fabian Hinrichs ile solo bir akşam. Çok banal, parça – ortak bir dairenin oda arkadaşları yırtılıyor, bozukluk (yığınlar) ile ilgili ve artık dayanamayacağınız. Ama aslında insanın acı çekmesi konudur. Hayatta, diğer insanlarda, kendi içlerinde acı çekmek.

Volksbühnen-WG, Brieselang'da yer almaktadır. Bunun nerede olduğunu bilmiyorsanız, daha sonra google yapabilirsiniz: Nauen'in arkasında. Brieselang'da yaşamıyorlar çünkü ülke yaşamını seviyorlar, ancak yetişkinler olarak bile merkezde bir daire alamıyorlar. Acı.

Eşsiz Fabian Hinrichs, üç paylaşılan sakinleri de oynuyor. Sadece bir ayrıntıyı değiştirerek, gözlük veya şeftali renkli bir sweatshirt omzunun üzerine atar veya ayarlayarak, kimin konuştuğu anlaşılır. Stefan, sanırım Stefan, belki de Paul'du, bir zamanlar çocuklarını ziyaret etti. Aksi takdirde anne ile yaşıyorlar. Çocuk eğlencesi amacıyla Paul veya Stefan şakalarla bir kitap alır.

Sarı ve bu kitapları hiç komik olmayan bu şakalarla biliyorsunuz. Bu kitaplar muhtemelen kendilerini bile biliyorlar, bu yüzden “Gerçekten Komik Şaka Kitabı” gibi başlıkları var. Bir Paskalya tavşanı diğerine soruyor: “Tavuklara inanıyor musun?” Diğeri soruyor: “Tavuk nedir?” – Veya: Hafif bir mamut ne denir? – Helmuth. Seyirci güler. Şimdi her şey çok üzücü, ama henüz ağlamak zorunda değilsin.

Şaka başlıyor: Bir mum diğerine soruyor …

En sonunda, Fabian Hinrichs tekrar bir şaka anlatıyor, bu aslında daha önce böyle olan beceriksiz, hoş olmayan şakalar kategorisinden. Ama şimdi o kadar yumuşadım ve akşam tarafından dokundum ki bana derin bir gerçek, gerçekten bilgelik ortaya çıkıyor gibi görünüyor. Başka bir mum soruyor: “Bu gece ne yapıyorsun?” – Cevap hemen gözyaşlarına boğulmama izin verdi: “Dışarı çıkıyorum.”

Çocuk tepkim yüzünden de tahriş oldu, ama esas olarak yasa tarafından bilinen, arkamızda oturan ve aynı zamanda uluyan Tikotok yüzünden. Neyse ki, çünkü tek başına çocuk beni asla ciddiye almazdı. Ama böylece gözlerinin neden bu kadar kuru kaldığını merak etti: “Muhtemelen bir şey beni geçiyordu.”