bencede
New member
Orhan GÜLEK – AJANSSPOR
15:43
Formula 1, yaklaşık bir aylık ortanın akabinde Belçika Grand Prix’i ile devam ediyor. Dönemin 14. yarışı, Belçika’nın Stavelot kenti yakınlarındaki 7,004 kilometrelik Francorchamps köyünde bulunan Spa-Francorchamps Pisti’nde 44 tıp üzerinden koşuluyor.
Ajansspor olarak bizler de heyecan dolu yarışta tüm olup bitenleri sizlere aktamaya çalışacağız…
(Lütfen sayfayı orta ara güncelleyiniz) Sayfayı yenilemek için buraya tıklayınız…
Formula 1 Belçika Grand Prix Canlı Anlatım
15:42
15.48 Sezonun ikinci yarısı, motor sporları tarihinin en hoş pistlerinden biriyle başlıyor
15.47 Yarışın başmasına epey az bir süre Belçika Grand Prix’si hakkında sizlere değerli bilgiler vermek istiyorum.
15.46 Sezonun 14. yarışı olan Belçika GP’ye beğenilen geldiniz...
15.45 Herkese merhaba
15:44
BELÇİKA GP CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
15:46
15:43
Formula 1, yaklaşık bir aylık ortanın akabinde Belçika Grand Prix’i ile devam ediyor. Dönemin 14. yarışı, Belçika’nın Stavelot kenti yakınlarındaki 7,004 kilometrelik Francorchamps köyünde bulunan Spa-Francorchamps Pisti’nde 44 tıp üzerinden koşuluyor.
Ajansspor olarak bizler de heyecan dolu yarışta tüm olup bitenleri sizlere aktamaya çalışacağız…
(Lütfen sayfayı orta ara güncelleyiniz) Sayfayı yenilemek için buraya tıklayınız…
Formula 1 Belçika Grand Prix Canlı Anlatım
15:42
15.48 Sezonun ikinci yarısı, motor sporları tarihinin en hoş pistlerinden biriyle başlıyor
15.47 Yarışın başmasına epey az bir süre Belçika Grand Prix’si hakkında sizlere değerli bilgiler vermek istiyorum.
15.46 Sezonun 14. yarışı olan Belçika GP’ye beğenilen geldiniz...
15.45 Herkese merhaba
15:44
BELÇİKA GP CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ
15:46
Every point counts!
Here's how the @DHL_Motorsports Fastest Lap Award charts look so far in 2022!https://t.co/sOAsD9qoly#F1 #MomentsThatDeliver pic.twitter.com/fxnDQnPPHj
— Formula 1 (@F1) August 28, 2022