Canlı Formula 1 Monako (Monaco) Grand Prix Canlı İzle – S Sport Canlı yayın

bencede

New member
AJANSSPOR – HABER

12:18

2022 Formula 1 dönemi bütün suratı ile devam ederken dönemin yedinci ve tahminen de en özel yarışı olan Monaco GP ile döneme devam ediyoruz. Charles Leclerc ile Max Verstappen, Ferrari ile Red Bull içindeki çaba gitgide kızışıyor. Dün koşulan Monaco Grand Prix’si “pole” durumunu, Ferrari grubundan Monakolu Charles Leclerc elde etti.

Monako’da Ferrari, birinci iki sırada

12:19

Sıralama cinslerinde 1 dakika 11.376 saniyelik müddetiyle birinci sırayı alan Leclerc, Monaco’daki 3,3 kilometrelik pistte 78 cins üzerinden düzenlenecek yarışa birinci kolay başlama hakkı kazandı. Ferrari’nin İspanyol pilotu Carlos Sainz, 0.225 saniye farkla ikinci, Red Bull’dan Meksikalı Sergio Perez ise 0.253 saniye geride üçüncü oldu.

Peki Formula 1 Monaco GP nasıl izlenir?

12:24

Formula 1’in kent ortasındaki parkuruyla en ikonik grand prix’lerinden biri olan Monaco’da yarış severler büyük heyecan içerisinde. Pekala 2022 Monaco GP nasıl izlenir? Bugün saat 16.00’da başlayacak olan Monaco Grand Prix’sini S Sport Plus platformundan ve televizyonda yer alan S Sport 2 kanalından izleyebilirsiniz.

12:24

S SPORT CANLI İZLE

Formula 1 Monaco Grand Prix’si Canlı Anlatım

15:17

15.10 Herkese merhabalar,

15.11 Formula 1’de dönemin yedinci yarışı olan Monako Grand Prix’sine güzel geldiniz.

15.12 Ben Orhan Gülek. Bugün heyacan dolu yarışın anlatımında sizlerle birlikte olacağım.

15.13 1950 yılında Formula 1’e konut sahipliği yapan Monako’da yarışın başlamasına 50 dakika var. Tarihi yarışta tüm olup bitenleri anbean sizlere aktarmaya çalışacağım.

15.14 Yarış öncesi sizlere Monaco GP hakkında bilgi vermek istiyorum.

15.15 Monaco Grand Prix’i Formula 1’in en kıymetli parkurlarından biri ve bu sebeple büyük kıymet taşıyor. 1950 yılından yani Formula 1’in başlayışından beri yarışılan en eski pistlerden biri Monako. Dar Monte Carlo caddelerinde yapılan, büyük ilgiye sebep olan bir kent pisti var karşımızda.

15:09
It's almost time to hit the streets of Monaco!

Join us as we catch up with the drivers LIVE ahead of the big race.#F1 #MonacoGP https://t.co/3EkSmTDBVG

— Formula 1 (@F1) May 29, 2022