Carlos Bremer'in ölümünden sonra Value'daki halefi kim olacak?

celikci

Global Mod
Global Mod
“Mühendis José Kaún Nader, Value Grupo Financiero ve bağlı kuruluşu Value, SA de CV, Casa de Bolsa'nın (Value Casa de Bolsa) genel müdürlüğünü geçici olarak üstlenecek ve Yönetim Kurulu söz konusu atamayı onaylamak için toplanacak. Şirket, bu Cuma günü Meksika Menkul Kıymetler Borsası'na (BMV) gönderilen bir açıklamada, “Önümüzdeki günlerde meydana gelecek” dedi.

Kaún Nader'in Monterrey Teknoloji ve Yüksek Araştırmalar Enstitüsü'nde Endüstri ve Sistem Mühendisliği eğitimi aldığını ve 1993 yılı sonundan bu yana Value Casa de Bolsa'nın Tanıtım Direktörü olarak görev yaptığını ekliyor.

Son yıllarda Genel Yönetim ile ilgili faaliyetler yürütmüş ve Bay Carlos Bremer Gutiérrez'in stratejilerin tasarımı ve halkla ilişkiler faaliyetlerine odaklandığından beri finans grubunun günlük operasyonlarından sorumlu olmuştur.

Şirket, “Kaún, Value Grupo Financiero'nun ve bağlı finans kuruluşlarının 30 yıldır hissedarı ve yönetici-sahibidir. Meksika finans sisteminde 40 yıldan fazla kapsamlı deneyime sahiptir” dedi.

Carlos Bremer Gutiérrez, hafta boyunca yaşadığı sağlık sorunlarının ardından bu Cuma günü hayatını kaybetti.