bencede
New member
Kocaelispor’un tarihinin gelecek jenerasyonlara aktarılması ismine İzmit Belediyesi tarafınca hayata geçirilen Kocaelispor Taraftar Bilgi Müsabakası, 5 gün boyunca kentin farkı noktalarında yapıldı. Müsabaka programı canlı yayınlarla İzmit halkına sunuldu. Cumhuriyet Parkında başlayan yarışın finali Yunus Emre Kültür Merkezinde yapıldı. Spor İşleri Müdürlüğü organizesinde, moderatörlüğünü Mehmet Açık’ın gerçekleştirdiği yarışta finale kalan 11 isim şampiyonluk için kıyasıya uğraş etti. Finalde Mehmet Özdenkaya, Orkun Çakar, Hakan Eltut, Yağız Taşer, Berat Kaan Bayram, Ulaş Erdoğan, Mert Yazıcı, Yusuf Aktürk, Kubilay Ketenci, Nihal Koç ve Batuhan Taşçı kozlarını paylaştı. Birinci tipleri muvaffakiyetle geçen Ulaş Erdoğan, Batuhan Taşçı ve Orkun Çakar final etabına geçti. Final etabında da son 2’ye kalan Ulaş Erdoğan ve Orkun Çakar görüntülü soruda yarıştı. Final sorusunda hakikat yanıtı veren Orkun Çakar, Kocaelispor Taraftar Yarışının kazananı oldu.
Efsaneler katıldı
Finale Kocaelispor’un efsane isimleri de katılarak dereceye girenlere mükafatlarını takdim etti. Programa Kocaelispor’un efsane futbolcuları Osman Çakır ve Engin Öztonga’nın yanı sıra Kocaelispor’da uzun yıllar yöneticilik yapmış isimler ve epey sayıda Kocaelispor taraftarı katıldı.
Yarışmayı birinci sırada tamamlayan isim 3 bin TL, ikinci sırada tamamlayan isim 2 bin TL ve üçüncü sırada tamamlayan isim ise bin TL’lik armağan çekinin sahibi oldu. Armağan çekleri, İzmit Belediyesinin bünyesinde bulunan Çınar Halk Market, Sarısu Gençlik Kampı, Gülümse Kafe, Lavanta Kafe, Şehr-i İzmit Kafe ve Yeni Cuma Çay Bahçesi’nde geçerli olacak. Armağan çeklerinin yanı sıra dereceye girenlere sürpriz ikramlar de takdim edildi.
Manga’nın Kocaelispor marşı birinci sefer paylaşıldı
Birbirinden pahalı ikramların yanı sıra final gününde ünlü müzik kümesi Manga’nın Kocaelispor için hazırladığı marş ve klip de birinci sefer vatandaşların beğenisine sunuldu. Uzun vakittir Manga’nın Kocaelispor’a özel hazırladığı marşı bekleyen Kocaelisporlular marşı büyük bir coşkuyla karşıladı.
İHA
Efsaneler katıldı
Finale Kocaelispor’un efsane isimleri de katılarak dereceye girenlere mükafatlarını takdim etti. Programa Kocaelispor’un efsane futbolcuları Osman Çakır ve Engin Öztonga’nın yanı sıra Kocaelispor’da uzun yıllar yöneticilik yapmış isimler ve epey sayıda Kocaelispor taraftarı katıldı.
Yarışmayı birinci sırada tamamlayan isim 3 bin TL, ikinci sırada tamamlayan isim 2 bin TL ve üçüncü sırada tamamlayan isim ise bin TL’lik armağan çekinin sahibi oldu. Armağan çekleri, İzmit Belediyesinin bünyesinde bulunan Çınar Halk Market, Sarısu Gençlik Kampı, Gülümse Kafe, Lavanta Kafe, Şehr-i İzmit Kafe ve Yeni Cuma Çay Bahçesi’nde geçerli olacak. Armağan çeklerinin yanı sıra dereceye girenlere sürpriz ikramlar de takdim edildi.
Manga’nın Kocaelispor marşı birinci sefer paylaşıldı
Birbirinden pahalı ikramların yanı sıra final gününde ünlü müzik kümesi Manga’nın Kocaelispor için hazırladığı marş ve klip de birinci sefer vatandaşların beğenisine sunuldu. Uzun vakittir Manga’nın Kocaelispor’a özel hazırladığı marşı bekleyen Kocaelisporlular marşı büyük bir coşkuyla karşıladı.
İHA