bencede
New member
Nazilli Belediye Lideri Kürşat Engin Özcan ile birlikte idare şurası üyelerinin de hazır bulunduğu karşılamada taraftarlar meşale yakarak, tezahüratlar eşliğinde 3 puan ile Nazilli’ye dönen ekiplerine sürpriz yaptı. Taraftarlar Belediye Lideri Kürşat Engin Özcan, geçen hafta ortasındaki olağanüstü kongrede nazaranve gelen Lider Ünal Önal ve Teknik Yönetici Taner Öcal’a sevgi gösterisinde bulunurken, futbolculara hafta içi çarşamba günü iç alanda oynanacak olan Uşakspor maçında muvaffakiyet diledi.
ÖCAL GURURLU
Teknik yönetici Taner Öcal büyük sevinç içerisinde olduklarını ve maksatlarından sapmadıklarını belirterek, “İstanbul’a başkan Pendikspor deplasmanına hiç korkmadan puan ve puanlar almak için gitmiştik. Oyuncularımın ortaya koyduğu gayretle altın kıymetinde 3 puanı alarak kentimize döndük. Serimiz sürüyor. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Bizleri tesislerimizde meşalelerle karşılayan taraftarlarımıza da fazlaca teşekkür ediyorum. Ekiplerini desteklemeye devam etsinler. Bu ekip maksadına ulaşacaktır” dedi.
DHA
ÖCAL GURURLU
Teknik yönetici Taner Öcal büyük sevinç içerisinde olduklarını ve maksatlarından sapmadıklarını belirterek, “İstanbul’a başkan Pendikspor deplasmanına hiç korkmadan puan ve puanlar almak için gitmiştik. Oyuncularımın ortaya koyduğu gayretle altın kıymetinde 3 puanı alarak kentimize döndük. Serimiz sürüyor. Tüm oyuncularımı yürekten kutluyorum. Bizleri tesislerimizde meşalelerle karşılayan taraftarlarımıza da fazlaca teşekkür ediyorum. Ekiplerini desteklemeye devam etsinler. Bu ekip maksadına ulaşacaktır” dedi.
DHA