Şenol Güneş’ten Hekimoğlu Trabzon’a ziyaret

bencede

New member
A Ulusal Futbol Kadrosu’nun eski teknik yöneticisi Şenol Güneş, TFF 2. Lig takımlarından Hekimoğlu Trabzon’u ziyaret etti. Hekimoğlu Trabzon’un toplumsal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, kulüp lideri Celil Hekimoğlu ile sohbet eden Güneş, sonrasındasında teknik yönetici Bahaddin Güneş ve futbolcularla bir ortaya geldi.

Ziyarette yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular, Öğretmenler Günü’nü kutladıkları Şenol Güneş’e çiçek ve forma takdim etti.

Güneş, burada yaptığı konuşmada, Hekimoğlu Trabzon’un ligde âlâ bir pozisyonda olduğunu belirterek, “Yönetim ve teknik heyet size yalnızca yol gösterir. Buraya kadar siz getirdiniz ve siz başardınız. Bundan daha sonra da bırakmayın ve dönem sonunda şampiyon olun.” tabirlerini kullandı.

Trabzon’un bir futbol kenti olduğunu da aktaran Güneş, şunları kaydetti:

“Trabzon’un 1. Lig’de de bir ekibinin olması gerekiyor. Bunu da siz başarabilirsiniz. İnşallah dönem sonunda hem Trabzonspor tıpkı vakitte Hekimoğlu Trabzon, birlikte şampiyon olursunuz. Bu memnunluğu bir arada yaşarsınız. Hepinize muvaffakiyetler diliyorum. Asla vazgeçmeyin.”

AA