Tarsus Egzersiz Yurdu Lideri Ali Birinci: “Kent olarak muvaffakiyete kenetlendik”

bencede

New member
TFF 2. Lig Beyaz Küme’de dönemin ikinci yarısına 21 puanla 15. sırada başlayan Tarsus Antrenman Yurdu, Ali Birinci’nin başkanlığa gelmesinin akabinde 8 galibiyet, 1 birliktelik alarak ligde birinci üçe girdi.

Tarsus Egzersiz Yurdu Spor Kulübü Lideri Ali Birinci, her maça büyük değer vererek çıktıklarını belirterek, “Ama bu hafta sonu alanımızda oynayacağımız Amed Sportif müsabakası, gerek grubumuzun yakaladığı harikulade çıkış, gerekse her iki ekibin da puan sıralamasındaki durumu açısından başka bir ehemmiyete sahiptir” dedi.

Zahmetli bir periyot geçirmelerine karşın büyük bir muvaffakiyet yakaladıklarını vurgulayan Birinci, “Taraftarlarımızla, futbolcularımızla, teknik takımımızla, idare konseyimize ve belediye liderimizin maddi ve manevi dayanağı ile bir sinerji oluşturulmuş olup bir bütün olduk. Bunun gururla söylüyorum ve hepimizin gurur duyması gerektiğinin de altını çiziyorum. Pazar günü alanımızda oynayacağımız kritik Amed Sportif çabasında, tribünlerin bir daha dolacağına, cefakar Tarsus taraftarlarının 90 dakika boyunca bizleri destekleyeceğini biliyoruz. Bu noktada tüm taraftarlarımıza davetimiz, hakemin birinci düdüğünden itibaren takımıza takviye olalım. Taraftarlarımızdan isteğimiz var. Makus tezahürat, küfür, alana yabancı unsur atılması ve biletsiz seyirci alınması konularına dikkat etmesidir. Yapılacak yanlış bir şey grubumuza ceza gelir” tabirlerini kullandı.

Kendilerine dayanak verenlere teşekkür eden Lider Birinci, “Gerek geçtiğimiz dönem, gerekse de bu dönem başında ekibimize epey büyük dayanakları olan Harun Şahin Kırbıyık’a, bizlerde takviyesini esirgemeyen Belediye Liderimiz Haluk Bozdoğan’a teşekkür ediyorum. Tarsus Egzersiz Yurdu topluluğu ve Tarsus kenti, her türlü başarıyı hak etmektedir. 100 yıllık kulübümüzün bugüne kadar ki en değerli hayali olan 1. Lige bu dönem sonunda çıkacağına gönülden inanıyorum” diye konuştu.

Tarsus’un stat külfeti yaşadığını da vurgulayan Birinci, mevcut stadın Tarsus’a yakışmadığını, yeni bir stada da gereksinim olduğunu, bunu kent olarak birleşerek yapacaklarını söylemiş oldu.

İHA