Yılmaz Vural’dan sert reaksiyon: Kesin bu muhabbeti!

bencede

New member
Sakaryaspor’la ismi anılan Yılmaz Vural, TFF 2. Lig grubunun Tuncay Ulu’yla mutabakatının akabinde birinci sefer konuştu. Yılmaz Vural, A Spor’a konuk olduğu yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte Yılmaz Vural’ın açıklamalarından satır başları:

‘Üzüldüm’

“Biz Adapazarlılar kendi mevzularımızı kendi ortamızda çözeriz. Duyduğum bir şey var, üzüldüm. Herkes bir ekip fiyat, benim grubum Sakaryaspor’dur. Ben oraya bir kere gittim, sıfır kuruş aldım, kendi cebimden verdim.”

‘2. Lig’den bir ekipte çalışmak istemezdim’

“Milli kadro, Fenerbahçe derken 2. Lig’den bir kadroda çalışmak istemezdim. Küçümsemekten değil. İktisadı daha düzgün, imkanları daha güzel olan yelerde çalışalım. Antrenörlük ömrümüzün sonlarına gelmek üzereyiz.”

‘Anlaşamamışız üzere kelamlar beni üzüyor’

“Maça gittik, 10-15 bin kişi vardı. Stadyuma girince yer yerinden oynadı. Bana bu kadar sevgi bahşeden, ilişkin olduğum, büyüdüğüm, tuttuğum grup… Güya ben para söylemişim de anlaşamamışız üzere kelamlar beni üzüyor. Liderle konuştuk. Onlar kendi tasarruflarını kullanmışlar. Lider bana ‘Seni arayacağım’ dedi. Otomobille İstanbul’a dönüyordum. İrtibat kuramadık herbiçimde.”

‘Kesin bu muhabbeti’

“Tuncay Ulu geldi. Tuncay’a yakışır. Daha memnunum. O da bir imkan yakaladı. Genç bir kardeşimiz. Sakaryaspor’un başına geçti. Çok konuşup da kulübün gidişatını etkilemek istemem. Tuncay Ulu benim kardeşimdir. Sakaryaspor olduğu yerde inan gerisi teferruattır. Para falan bu biçimde bir şey yok. Sevginin parayla ölçülecek tarafı yok. Sakarya’yı benim dedelerim kurmuş. O kadar yerlisiyiz biz. Bu sevginin karşılığında para konuşulması falan beni üzer. Kesin bu muhabbeti.”